Școli prietenoase cu natura

Proiectul Școli Prietenoase cu Natura are ca scop educația ecologică și protejarea biodiversității din sate și orașe. Participarea în program este gratuită. Deși în mod ideal activitățile unei școli prietenoase cu natura ar trebui să se desfășoare continuu, fără a ține cont de vacanțe, perioada de desfășurare a prezentului proiect se suprapune cu anul școlar, timp în care instituțiile de învățământ realizează activități de sprijinire a biodiversității respectând indicațiile din materialele incluse în Bibliografia obligatorie.
La sfârșitul anului școlar activitățile se raportează prin completarea formularului de raportare și se documentează cu câte o poză. Instituțiile de învățământ care derulează corect minimum 5 activități din lista propusă sunt premiate cu plăcuța programului sau se certifică în vederea menținerii titlului de Școală Prietenoasă cu Natura. În cazul școlilor, activitatea este suplimentată cu posibilitatea de participare la Concursul de identificare specii Școli Prietenoase cu Natura.

Profesor coordonator la nivelul scolii: Dumitrascu Florentina
Regulamentul concursului
Ghidul activitatilor in anul şcolar 2021-2022
SCOALA CENTRALA CAMPINA PARTICIPA LA PROIECT IN VEDEREA CERTIFICARII PENTRU MENȚINEREA TITLULUI DE ȘCOALĂ PRIETENOASĂ CU NATURA.

MULT SUCCES TUTUROR!🥰